Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poetovo pozdní léto

Poetovo pozdní léto

Džbán naplníš si květy naposledy
příběhy motýlů
když zjara trhají se ledy
svážeš si do rýmů

Básně složené z vůně květů
vlisuješ do svého herbáře
naposled obrátíš své dlaně k létu
dar sluneční uložíš do snáře

S podzimem vrací se k nám
ta láska mámivá
svou náruč otevře dokořán
a v srdci doznívá

Můj bláznivý poeto
tak blízko podzimu
zapomeň na léto
už slunce schází mu
Publikoval(a): koiška, 5.3.2023
Přečteno (55x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Lipová, Bezhlavý rytíř, LadyLoba Romana, Jikra, Klarineb, děda včela, Psavec, Kytka62, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti