Pravá?
Pravá?
Svět se točí a život jde dál
nemysli na to co ti osud vzal.
Láska je krásná láska je věčná
za ty dny s Tebou jsem ti vděčná.
Nic není tak hrozné, jak se zdá
možná nebyla jsem ta pravá.
Máš to co jsem chtěla mít,
tak si to nenechej vzít.
Člověk si uvědomi co vlastně měl až to ztratí.
Publikoval(a):
Sniehulienka, 19.4.2011