KAVALÍŘI
KAVALÍŘI
Skrze okno vidím vločky
Barvy cukru od vánočky
Posypané na talíři
Jsou to něžní kavalíři
Obejmou tě ač zastudí
Ukážou ti cestu kudy
Jít a hlavně neztratit se
Nebloudit i navrátit se
Po svých stopách domů zpět...
Publikoval(a):
valachia, 26.2.2023