Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kreslíř :)

Kreslíř :)

Radusshkaa Básně » o Lidech

Anotace: o panu malíři ;)

Jemný tah štětcem,
sem a tam, tam a sem.
Vzniká portrét ženy.
Dívám se pozorně, sleduji,
jak vzniká akt ženy překrásné.

Štětcem ji líbáš,
zkoumáš a hladíš.
Všímáš si záhybů,
tajemných místeček,
stíny vtiskneš
do sebemenších pohybů.


Nakonec do kraje otisk - lísteček -
podpis jest.
Stvrdíš tak autoritu svou.
Publikoval(a): Radusshkaa, 19.4.2011
Přečteno (115x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 13:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti