Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Trabant

Trabant

Trabantu se všichni smějí

Přestože je přece skvělý

Jede skoro na všechno

No tak přece neber to



Jezdit s ním je vážně radost

Nemusíš mít žádnou starost

Lehoučký je jako pírko

Není na něm ani smítko



Odolný je jako skála

Čeho jsi se tolik bála

Více jak sto nejede

Říkal mi chlap v JZD



Auto je za všechny prachy

Div že motor není zlatý

Jezdí podle předpisů

Škoda že je v servisu
Publikoval(a): Khárl, 25.2.2023
Přečteno (65x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 23:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti