Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Básníkova oblaka

Básníkova oblaka

Básníci se ztrácejí
jako růže ze zahrady
jenž jsou pro milenky dary

básníci se ztrácejí
jako oblaka, která po obloze utíkají

básníci se ztrácejí pořád a stále
když sice tam nevidím, ale srdce táhne mě za obzor dále

básníci jsou jenom slova
čárka tečka apostrofa

básníci jsou jenom lháři
rusé vlasy na polštáři
básníci jsou jenom
básníci jsou
básnící
básníci
snící na líci
Publikoval(a): Flamaintenebris, 25.2.2023
Přečteno (56x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti