Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za noční zahradou

Za noční zahradou

Za noční zahradou
kde luny jas
krásní v nás
na lavičce klidu
houpu se v míru s životem
rostu,tepu a jsem

Za luny jasu
tožím
souznít tuto krásu
všem bytostem

Luny jas
vyvede z temnot nás
dá srdci sílu
a vnitřní klid
sílu dál jít
Publikoval(a): kopretina7777, 24.2.2023
Přečteno (46x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Hedullinn, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti