DOSPÍVÁNÍ
DOSPÍVÁNÍ
Jedny dveře jedna klika
Na co volat zámečníka
Stejně by tu nepomohl
I kdyby jen trochu mohl
Uvnitř v zámku svazek s klíči
Chybí respekt před rodiči
Vítáni jsou pouze zvaní
Vrstevníci v dospívání
Jedny dveře jedna klika
Nevstupovat do tmy bliká
Je to s dětmi vážně k zlosti
Od puberty k dospělosti
Publikoval(a):
valachia, 22.2.2023