POSLEDNÍ VEČEŘE
POSLEDNÍ VEČEŘE
Maminko tati zase jste spolu
Ať je vám navždy lehounká zem
Plamínky svíček uprostřed stolu
Dvě prázdné židle pod obrazem
Maminko tati zase jste spolu
Budete chybět opravdu všem
I na zdi dvanácti apoštolům
Co právě večeří s Ježíšem
V rámu...
Publikoval(a):
valachia, 16.2.2023