Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ČAPKY

ČAPKY

Den je dneska povětrný
Krade čapky z hlavy dětem
Meluzína ladí struny
S muzikanty před koncertem

Den je dneska povětrný
Jak to skončí kdopak tuší
Snad jen růže co má trny
Zčervenají jejich uši

Zimou...
Publikoval(a): valachia, 13.2.2023
Přečteno (17x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti