Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POHÁDKA O RŮŽENCE (NOVODOBÁ)

POHÁDKA O RŮŽENCE (NOVODOBÁ)

Poslední jsi z jejich rodu
Král s královnou u porodu
Stejně jako při početí
Když chtěli mít spolu děti

Poslední jsi z jejich rodu
Všichni přišli o pohodu
Po radosti smutek z víček
Díky jedné ze sudiček

Poslední jsi z jejich rodu
Zakletá do QR kódu
Princezna co život přečká
Než ji vzbudí moje čtečka
Publikoval(a): valachia, 12.2.2023
Přečteno (24x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Hášaša, MIDAZLU, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti