Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PROSAKOVÁNÍ

PROSAKOVÁNÍ

hřeje mě plán
snad dobře se znám
za humny do sněhu na louky ve středu
ze všech svých stran

však součástky mimo sítě
co spoří si baterky na prázdno
probudí zraněné dítě
aby svou pozornost dostalo

až si povznese poslední k obědu
a napíše původní báseň
nechá své noření ve volném výběhu
v dalším sklepa patře

cesta zdá se není slepá
když průzkumníka necháš toulat
i když se někdy napříč vzteká
tak postupně se zouvá
Publikoval(a): Martin Havlíček, 11.2.2023
Přečteno (82x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti