Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolavé těhotenství

Bolavé těhotenství

Těhotná jsem
ale cítím,
jak bolest fyzická
ukrajuje ducha
bolest
síly bere
ale dítě ve mě žije
a kope
to je má naděje

Rizikové těhotenství
bolest přináší
mám polehávat
však stojím
peču, uklízím, vařím
doma žít se snažím
bolest plaším
ač jí brečím

Dobrou manželkou
být se snažím
žiju našimy sny, zvířátky,
rodinou,
manželstvím,přátelstvím
o lítost nestojím

Měsíce, dnů, nocí
bolestí
strachu o dítě
i kydyž štěstí
vzápětí
že se to povedlo
těhotenství vzdané
našlo nové
křídel rozpětí

Vše se v dobré obrátí
až se dítě narodí
andělé
poletí vzápětí
sláva mateřství
Publikoval(a): kopretina7777, 10.2.2023
Přečteno (35x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti