Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

RADNICE

RADNICE

Cihla k cihle zdivo režné
Ve své době zcela běžné
Sto dvacet let od té doby
Vítkovice Nové zdobí

Architektem Max von Ferstel
Naproti ní čnící kostel
Kolonie v dálce vskrytu
K dotvoření koloritu

Cihla k cihle zdivo režné
Na pohled i dotek něžné
Vzdává hold poctivé práci
Nejen další generaci
Publikoval(a): valachia, 5.2.2023
Přečteno (26x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti