Světlo v manželství
Světlo v manželství
Pro to světlo
pro usmání
Tvé i mé chyby
jsou
jenom zdání
když my dva
si jdeme vstříc
z lásky v manželství
dvou srdcí
spojenství
Pro světlo věrné
pro druhého
žijeme
v srdce jedno usmířené
jen podmínku máme
musí býti věrné
Publikoval(a):
kopretina7777, 3.2.2023