Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šnek

Šnek

Půjdem se podívat
NA ŠNEKA
přišel k nám
přišel sám
náš pes ho objevil
...nevím - byl místní?
Zdaleka?
Chvíli se usadil

v Merlinově lese
- a tak jak šnek domek si nese-
on domek vozil
v dvoukoláku:
pár svetrů a pár nohavic
vždyť komu z nás je třeba víc?
Půjdem se podívat
NA ŠNEKA

(Frank le Ramasseur
Ça fait mal au cour
Ça fait mal et mouille mes yeux
Ni au revoir, ni adieu)

stojíme pod duby
nikdo nás nevítá
v blátě kde býval šnek
jen...
PRÁZDNÁ ULITA
Publikoval(a): mnich-v-blues, 2.2.2023
Přečteno (66x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU, Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.10.2024 08:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti