Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stihomam

Stihomam

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Divný pocit

Já po ulici kráčel,
stále mě děsil vlastní stín,
zmrzlé tělo své jsem vláčel,
už nějakou dobu tíží mě ten splín.

Každá osoba co na mne hledí,
přidává mi smutku,
jako umrlci jsou všichni bledí,
ta představa je živá vskutku.

Chceš-li klidně dožít,
k zádům mým se nestav,
mé prokletí tě může pozřít,
svou smrt si tady představ.
Publikoval(a): Averzus, 19.4.2011
Přečteno (128x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZENITZERO666, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti