VOLBY
VOLBY
Petře Pavle Andreji
Kdo přinese naději
Dospělým i našim dětem
A stane se prezidentem
Země české domov můj
Země české domov můj
Petře Pavle Andreji
Počkáme si raději
Po volbách kdo bude král
Diplomat či generál
Publikoval(a):
valachia, 31.1.2023