Obrovská píle
Obrovská píle
Obrovská píle:
Pervitin v žíle.
Na stole slivka,
lajna a pivka.
V pelechu běhna,
znuděná, levná.
V kešeni nula,
děvka s tím hnula.
V polici trávu
navzdory právu
víc než je velmi.
S dravostí šelmy
v posteli buší,
k okolí hluší,
s tou levnou kurvou.
Až čelo urvou...
Publikoval(a):
Zimbabwe, 31.1.2023