Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beznaděj

Beznaděj

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Není v co věřit..

Proč s životem se bít,
když mě nechá jít.
O čem já mám snít?
Chce se mi jen blít.

Každý větší pán než já,
v sebe věří, hrdost má.
Ten nikdo mi vše upírá
a svou vinu přitom zapírá.
Publikoval(a): Averzus, 19.4.2011
Přečteno (255x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZENITZERO666, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti