Spravil jsem se
Spravil jsem se
Sdělil mi MUDr. Říha,
že jsem se spravil velmi.
Sádlo je velká tíha.
Že trupu hbité šelmy
podobat by se měla,
alespoň mírně, trochu,
postava mého těla.
Blíží se spíše hrochu.
Že jsem se spravil velmi,
tvrzení MUDr. Říhy,
z toho pak plyne, žel, mi,
výrok má kazy, rýhy.
Pakliže tedy zhubnu,
břicho, záď, bradu, hubu,
šest kilo třeba v dubnu,
rozbitý potom budu?
Publikoval(a):
Zimbabwe, 27.1.2023