Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Trenérka

Trenérka

Trenérka basketu,
vysoká, bledá.
Hraje si na sketu,
nedá a nedá.

Dorazí, popije
kroutí se, kření,
leze to do pyje.
Jen žádný tření!

Kdyby tak nepila...
Triko dost uplé,
v legínách ztepilá.
Dám jí chvat suplé?

Navátá, zhulená,
proč sem furt leze?
Mravnost a vůle má
mají své meze.
Publikoval(a): Zimbabwe, 25.1.2023
Přečteno (108x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, děda včela, Mirastus, Psavec

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 21:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti