SAMOTÁŘ
SAMOTÁŘ
Ohrožený vzácný druh
Nenávidí městský ruch
Ženy před i po libidu
Přivádí ho do neklidu
Patrného z jeho tváře
Jedná se o samotáře
Zralý muž středního věku
Permanentně na útěku
Nechytíš ho to si piš
Svobodu svou cení výš
Publikoval(a):
valachia, 22.1.2023