TULÁK
TULÁK
Dneska tady zítra tam
Ať už s tebou nebo sám
Neusadíš tuláka
Domov ten ho neláká
Není to typ rodinný
Je jako ty hodiny
Celý život stále vpřed
Než vydechne naposled
Dneska tady zítra tam
Na mou duši tohle znám...
Publikoval(a):
valachia, 21.1.2023