ČERNOVLÁSKA
ČERNOVLÁSKA
Sníh má lásko padá k zemi
Tancuje a poletuje
Do náruče choulíš se mi
Nejenom když přituhuje
Mráz
Sníh má lásko padá k zemi
Bílé vločky jsou tak hravé
Najdou si tě mezi všemi
Díky vlasům na tvé hlavě
Snáz
Jako já černovlásko...
Publikoval(a):
valachia, 19.1.2023