Otázka
Otázka
Tak jistí svým zněním
na jevišti svět
granáty odjistí
když začnou
přemýšlet
V duši
pole boje
ještě širší
mapovat tam a zpět
A z boje zbroje
nalésti
co srdci dá
jít dál a už
vše uzavřít
se vším se smířit
bude vše v pohodě?
Nebude
nic nezbude
cesta zářivá v osudu
černává
a zář hvězd nejde nalést
moc přemýšlím
klid hledám
co postrádám
Publikoval(a):
kopretina7777, 19.1.2023