Pilot Boeingu 737
Pilot Boeingu 737
Opět jsi netrefil, hochu,
rozlehlou letištní plochu.
V kokpitu v zápalu horlivém
zas jsi to odřídil pod vlivem.
Když klopíš sedm tři sedmu,
od strachu výrazně blednu.
V sedadlech lidi fakt nebaví
výkruty nebo let střemhlavý.
Tři sedma to není Cessna,
obloha je ti dost těsná.
Nervy měl dispečer provozu
ještě když usedal do vozu.
Publikoval(a):
Zimbabwe, 17.1.2023