Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MALIČKOSTI

MALIČKOSTI

moje malé maličkosti
vepsané podrobně v lidském mase
vnitřnosti často zanedbané
a zdánlivé v čase
neprobádané deštěm či paprsky
však otevřené jak nikdy do kosti

šly si naproti po boku muže
jak spojení orgasmů přes chlupy z kůže
tam kde drápy vylézají z oka
aby si povšimly vnitřního cvoka
který si užívá v zákoutí hradeb
v soukromém sektoru dočasných vazeb

však vlákno dohlédne až tam
kam dohodím oštěpem
a v proměnlivých momentech se to probliká
jako na střídačce když se po zásluze ocitám
bez zásluh
Publikoval(a): Martin Havlíček, 16.1.2023
Přečteno (101x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Klarineb, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti