Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

CHRÁM

CHRÁM

Lidé s vírou také bez
Včera zítra nebo dnes
Pro útěchu chodí tam
Na kopec kde stojí chrám

Co na to jen dá se říct
Rok od roku je jich víc
O něčem to zřejmě svědčí
Utrpení že je vetší

Lidé uvnitř vedle kněz
V chrámu čnícím do nebes
Publikoval(a): valachia, 15.1.2023
Přečteno (30x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti