PERSEIDY
PERSEIDY
Růženku Sněhurku Tebe
Sudičky řekly vyber si sám
Perseidy padaly z nebe
Oblohou k pozemským kulisám
Popelku Nastěnku Tebe
Výběr je hvězdný až moc
Dobře víš čí ruka zebe
V té moji když přijde noc
Krasomilu Ladu Tebe...
Publikoval(a):
valachia, 14.1.2023