Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JARNÍ TÁNÍ

JARNÍ TÁNÍ

Rudilein Básně » o Životě

Anotace: Mnozí stále nedoceňují význam vody.

JARNÍ TÁNÍ
to je sláva
nemáte ani zdání
polím vláha
boží požehnání

Silnice je val
ta voda nemůže dál
tak teče strouhou
s velikou touhou
překonat ten val
Publikoval(a): Rudilein, 19.4.2011
Přečteno (126x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti