Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úvaha

Úvaha

Úvaha

Hodnotově Obsažná Věnovaná Nalezenému Objektu

Zvláštní veliká stopa
barvu má kávy mleté.
Že by medvídka Popa?
To se mi nějak plete...

Možná vlk anebo kolie,
počítat musíš se všim.
Z čeho mě vždycky pot polije?
Kdybych si toho nevšim...

Třeba původce hromad,
barvu maj kávy moka,
je jen ubohej nomád,
co nemá ani floka.

Patří snad jezdeckým koním
tahleta záhadná kopa?
Znova se k názoru kloním,
že je to medvídka Popa...
Publikoval(a): Zimbabwe, 13.1.2023
Přečteno (84x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 01:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 4 stránek.
roboti