Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

FILEMON A BAUCIS

FILEMON A BAUCIS

Dub a lípa v širém kraji
Při větru se dotýkají
Mezi poli s lukami
Větvemi jak rukami

Dub a lípa v širém kraji
Pod Olympem kde si hrají
Bohové a bohyně
Pravá láska nezhyne
Publikoval(a): valachia, 12.1.2023
Přečteno (21x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti