Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Marie a Venda

Marie a Venda

Marie popíjí kafe,
Venda čte noviny.
Marie krafe a krafe.
Drby jsou povinný?

Marie nezavře pusu.
To už se vymyká
běžnému lidskému vkusu.
Příšerná mimika.

Venda se věnuje tisku.
Když skončí u lisu
kraviny z jejího pysku
má jako kulisu.

Polohu upraví Venda,
líbezný komforte!
Nářadí na stranu přendá,
Mařka furt do forte.

Otáčí na stránku jinou
Venda své noviny.
Slova dál bez pauzy plynou
skrz zubní skloviny.
Publikoval(a): Zimbabwe, 11.1.2023
Přečteno (74x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Psavec, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 18 stránek.
roboti