Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PLÉMĚ

PLÉMĚ

Zase už se ledy hnuly
Muži zcela vyhynuli
Jako kdysi trilobiti
Pod nánosem lávy skryti

Zase už se ledy hnuly
Ženy ale nezesnuly
Bez ohledu na vliv vnější
Je to plémě odolnější
Publikoval(a): valachia, 10.1.2023
Přečteno (18x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti