Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

píseň meluzíny

píseň meluzíny

Amerling Básně » ?nezařazené?

Anotace: ztraceni ve městě, kde zpívá meluzína

bloudili městem, až nalezli směr
kam vítr odnáší všechna přání
tajný šepot jim však připoměl
před zkázou nic je nezachrání

pouliční lampy vrhaly stíny
zpívali písně meluzíny
šli tam, kam se jim chtělo
jako jedna duše, jedno tělo
Publikoval(a): Amerling, 9.1.2023
Přečteno (41x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Lipová, Klarineb, Mirastus, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti