Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ŠACHY

ŠACHY

Hrací deska na mém stole
Dvě armády jedno pole
Před obědem když je světlo
Aby se to nepopletlo

Králové a jejich dámy
Začal souboj s mezihrami
Střelci koně věže pěšci
O čest slávu zlato v měšci

Hrací deska na mém stole
Dvě armády jedno pole
Syn a táta proti sobě
Jeden z nich dnes bude v hrobě
Publikoval(a): valachia, 7.1.2023
Přečteno (31x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti