Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PRO VÁS!!

PRO VÁS!!

ZENITZERO666 Básně » o Životě

Anotace: Prostě spontální myšlenkovej pochod:D

Myšlenkovej výron
na papír mi vystřík:
Jak černá tuš na naději,
co se nikdy neukojí.

Nenaplněná touha
jak nenávist spaluje:
Štěstí, láska, peníze
zpovzdálí tě fuckuje.

Život se mi vysmál
jak blbýmu vtipu:
Teď jsem na vás zvědavej
kolik dáte typů.

Celá naše eXistence
je jen něčí vtip:
Možná boží úmYsl,
možná ďáblův trik.

Možná rajská zahrada,
evoluce D.N.A.
nakonec nás stejně čeká
nicota a tma.

Co bych řekl závěrem?
Bdíte nebo sníte?
Jak hlubokym komentářem
tohle oceníte?
Publikoval(a): ZENITZERO666, 19.4.2011
Přečteno (109x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Martin Havlíček, Rudilein

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti