Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZÁRUKA

ZÁRUKA

Náladu nám nepokazí
Ani venku tuhý mráz
Protože jsme oba nazí
Vedle sebe spolu zas

Propletenec našich těl
Jak sis přála a já chtěl
Tvoje srdce do mých rukou
Milování se zárukou
Publikoval(a): valachia, 6.1.2023
Přečteno (22x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Amerling

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti