Kapradí do vlasů
Kapradí do vlasů
Lehnout do mechu v noci
a trhat kvítí noční
a můry věští žití
a bolest už mě netrápí
když
ruka tvá mě pohladí
a sem srdce věrný
a sny naše
hoří v lásky moři
a
do vlasů dám kapradí
Publikoval(a):
kopretina7777, 4.1.2023