Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TŘPYTKA

TŘPYTKA

Ve vlasech máš lásko třpytku
Blýská se na lepší časy
Milování po přípitku
Tlumené jsou naše hlasy

Ve vlasech máš lásko třpytku
První leden Nový rok
Společně a beze zbytku
Učiněný správný krok
Publikoval(a): valachia, 2.1.2023
Přečteno (23x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti