Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Životu, světu, chvílím

Životu, světu, chvílím

Dám ti políbení
ze smutku a zapomnění
dám ti víc než mám
dám ti vzlétnutí ke hvězdám
dám ti sny co mám
a až oplatíš polibek
spojí nás čas v jedinečný
hvězd věk
věk chvil a prolnutí
hvězd
když jdeme cestou cest
Publikoval(a): kopretina7777, 2.1.2023
Přečteno (56x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti