Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PLUTO VE VODNÁŘI

PLUTO VE VODNÁŘI

ta hodnota to zázemí
ze samotného povstání
ta ochota

napůl z klece se rozezní varhany stropem
nabízejí mrazení i perníková slunce
skokem

náhrdelníky poznávají svá srdce v bouři
přibývání světle modré
může zase tvořit

poztrácí zbytky pro tekuté náledí
kam se ostří zaryje až do povětří mánie
i s oblevami

když se podvědomí dotkne
propadlých děr bijáků
starou scénu přepne
bez případných příznaků

abychom uznali bez návyku
nabídku veškerých okamžiků
Publikoval(a): Martin Havlíček, 29.12.2022
Přečteno (91x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Bezhlavý rytíř, Lipová, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti