Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak

Jak

Jak hrůza
ve stínu se skrývající.
Jak ostří
na niti se kývající.
Jak krev,
co v žilách kamení.
Jak na čele
ďáblovo vyryté znamení.
Třešeš se a bojíš
odkud bolest znovu udeří.
Nikdy to není
ve směru od dveří.
Přízrak, jenž dusí
klidný tvůj spánek.
Pocit, co hnusí
obsah všech stránek.
Jsi jak kniha,
pálená zas a znovu.
Tělo, co povstalo
z shnilého rovu.
Jizvy jsou součástí
každého písmene.
My slušní lidé
nestvůry nechceme.
Na dosah prstů
od jasu světa.
Polivek bez rtů
to poslední věta.
Publikoval(a): eurius, 29.12.2022
Přečteno (35x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti