Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

RČENÍ

RČENÍ

Kapky deště místo vloček
Jako mandle od vánoček
Strefují se ledabyle
Do lidí jen z dlouhé chvíle

Z nebe které sem tam brečí
Přesto každý zásah v terči
Proto jsme tak promočeni
Pravdu v písni mívá rčení

Kočka leze dírou...
Publikoval(a): valachia, 27.12.2022
Přečteno (23x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Bezhlavý rytíř, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti