SENÍK
SENÍK
Ustelu ti vedle sebe
Aby se nám hezky spalo
Hvězd je dneska plné nebe
A to přece není málo
Ustelu ti vedle sebe
V seníku je místa dost
Přikryju tě když tě zebe
Přece jenom jsi můj host
Peřinami suché slámy
Hlavně že jsme spolu sami
Publikoval(a):
valachia, 25.12.2022