VZKAZ JEŽÍŠKOVI
VZKAZ JEŽÍŠKOVI
Tohleto počasí je vážně pech
Rampouchy visící z okapů střech
Ulice chodníky jako ta sklínka
Zamrzlý zvoneček nezacinká
Tohleto počasí je vážně pech
Prosím tě Ježíšku jen žádný spěch
Autem táty anebo mámy
Raději bez dárků ale s námi
Živý a zdravý i příští rok
Tvoje děti
Publikoval(a):
valachia, 24.12.2022