Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Není dárek jako dárek

Není dárek jako dárek

Psavec Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Vánoce se kvapem blíží a přinesou množství dárečků, které potěší a možná i pobaví.

Umělý mám stromeček
pod ním z plastu dáreček
zabalený v mikrotenu
umělou jsem dostal ženu

Přírodní mám stromeček
pod ním sexy dáreček
v krajce svůdně zahalena
roztoužená mladá žena
Publikoval(a): Psavec, 23.12.2022
Přečteno (82x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 15:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 16 stránek.
roboti