Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Manželství

Manželství

Manželství

Ráno s úsměvem vstává
Snídani pro milého chystá
Čas ztratil směr a svět zastavil
Aby je oba láskou pohladil
Vše pro druhého jen
Bude krásný bílý den!

Dopoledne svačinu chystá
A že miluje, si je už jistá
Kde jen milý teď její je
O jeho štěstí se strachuje
Květinu za okny zalévá
Čas s ním ráda prolévá

Poledne jasně září
A děti radostně se tváří
Těžké to po obědě vždy je
Vrátit se do stejné koleje
Vzpomínají na ta slova
S jimiž kdysi ódy pěla

Odpolední kafe nutné je
Respekt k radám se rozlije
A trošku mudrlanstvi
Přijít si na svá tajemstvi
Jak živobytí nelehké se zdá
A co oni, co ti dva?

Pozdrav ve dveřích zní nemile
Připadá si, že nezije
Večer hodnotí se den
Člověk je už velmi unaven
Už nenalézá společnou rec
Po večeři vždy cítí tu křeč

V noci už radost není
Očekávání se už nenaplní
Co jsem vše pokazil a
Co jinak dělat mám?
Kde láska byla
Zbyl prázdný rám
Publikoval(a): NikiD, 20.12.2022
Přečteno (53x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Lipová, C.I.F, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti