Peklo na zemi
Peklo na zemi
Svět se točí,
mimo svou osu.
Ďablíci skočí
Smrti na kosu.
Impové ničí
každičkej les.
Teskně skučí
tříhlavej pes.
Chybí mu plameny
a domova teplo.
Zbyly jen kameny
zmizelo peklo.
Andělé burácí
soudící pověry.
Ďábli rozvrací
veškeré poměry.
Osa se rozpadá
už v nicotu padá.
Takhle to dopadá,
když lidstvo upadá.
Publikoval(a):
eurius, 14.12.2022